Bliv medlem

Konkurrencer

Generelle betingelser for deltagelse i webbaserede konkurrencer udbudt af Psykedelisk Samfund

Ved mistanke om snyd, forbeholder Psykedelisk Samfund sig retten til at undersøge og udelukke deltagere. Medlemmer af bestyrelsen, samt medlemmer af disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencerne. Med mindre andet er anført, bliver der trukket lod blandt alle deltagere i konkurrencen.

Ved at deltage gives der samtykke til at Psykedelisk Samfund må offentliggøres vinderen/vindernes navn. På sociale medier som f.eks. Facebook vil vinderen blive tagget i opslaget og bedt om at kontakte Psykedelisk Samfund således at præmien kan afsendes til vinderens adresse. Kan vinderens ikke tagges, vil vinderen i stedet blive gjort opmærksom ved hjælp af en kommentar og bedt om at kontakte Psykedelisk Samfund.

Vinderen skal, efter at have modtaget meddelelsen om at have vundet, inden for en frist på 7 dage bekræfte modtagelsen, og opgive eventuelle manglende oplysninger til Psykedelisk Samfund.

Præmier kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter.

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som er afgivet i forbindelse med konkurrencen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Psykedelisk Samfund videregiver ikke personlig data til tredjepart. Konkurrencer der foregår på Psykedelisk Samfunds Facebookside er hverken; sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook.

Psykedelisk Samfund er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.