Indlæser Begivenheder Bliv medlem

The Substance: Albert Hofmann’s LSD


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Psykedelisk Samfund inviterer til endnu en omgang “Psykedelisk Bio” – et nyt koncept hvor vi ca. en gang i måneden vil arrangere filmforevisninger med et psykedelisk twist.

Denne gang viser vi den klassiske dokumentarfilm “The Substance”.

Om filmen:
Ved en tilfældighed snarere end ved et bevidst forsøg gør den schweiziske kemiker Albert Hoffmann i foråret 1943 en opsigtsvækkende opdagelse. Han indser hurtigt, at han står med et kraftfuld molekyle, et stof, der ikke kun vil have betydning for den videnskabelige verden. Martin Witz dokumentar er en undersøgelse af vores problematiske forhold til LSD fra dengang og op til i dag.

Billetpris:
Alm. billet 60 kr
Medlemsbillet 30 kr (Rabatkode er tilsendt pr. mail)

Tid: Tirsdag den 23. maj – Dørene åbner kl 19:30 og filmen begynder kl. 20:00 – kom gerne i god tid så vi kan starte rettidigt :-)!

Sted: Huset’s Biograf, Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K

Vi glæder os til at se jer i biografens mørke.

###

Bliv medlem af Psykedelisk Samfund i dag og vær medvirkende til at muliggøre foreningens arbejde for en legalisering af psykedeliske substanser og deres reintegration i det moderne samfund.

Udover at støtte foreningens arbejde og formål så giver medlemsskabet også ret til at deltage ved særlige medlemsarrangementer og rabat ved øvrige arrangementer som dette.


Generalforsamling »
Tirsdag d. 23. maj 2017, kl. 20:00-23:00
Huset’s Biograf
Rådhusstræde 13
København, 1466 Danmark

Se mere info på eventsiden på Facebook