Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Thank You Plant Medicine 20/02 2020


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En psykedelisk græsrodsbevægelse spirer. Mange har vigtige og udviklende oplevelser i bagagen, i forbindelse med de klassiske natur-baserede “plantemediciner” som psilocybin-svampe, Peyote, Ayahuasca, Iboga mv. Mange holder dog dette til sig selv, fordi man ikke altid offentligt vil associeres med “den slags”. Som tiderne skifter nærmer vi os dog et springende punkt hvor man ikke behøver skjule sig, hvor nok almindelige mennesker står frem med deres erfaring.

Bevægelsen #ThankYouPlantMedicine som sigter mod denne 20. februar som dagen for et kollektivt og globalt springen-ud af det psykedeliske skab. Initiativet er vokset over hele verden og er støttet af de fleste større aktører i feltet som MAPS, ICEERS mv. Alle disse, Psykedelisk Samfund inklusive, opfordrer folk til at bruge denne lejlighed til at dele deres personlige historie og taknemmelighed for plantemedicinens hjælp.

Online kan man skrive et indlæg på sociale medier med tagget #TYPM eller #ThankYouPlantMedicine, måske endda optage en kort video. I den fysiske virkelighed arrangeres mange arrangementer af græsrodsaktører, og foreningen samarbejder med at holde et event i København denne torsdag 20/02/2020.

Vi inviterer til at mødes for at lytte til hinandens historier, og måske fortælle vores egen. Alle er velkomne, erfarne som mindre erfarne, og gerne nysgerrige venner (eller familie!) som du gerne vil invitere ind i dette miljø.

Vi byder på udvalgte delinger der illustrerer forskellige plantemediciner og historier, debat, kultur og masser af hygge. Der vil være specielt udvalgt musik ved Michael Rasa.

Vi åbner dørene kl 18 i Think.dk på Østerbro i København, begynder programmet kl 19 og runder af hen ad aftenen. Information og program findes i denne facebook-begivenhed.

Pga. begrænset plads beder vi om at man tilmelder sig på forhånd ved at bestille en (gratis) billet her.
Vi udbeder os på dagen en valgfri donation til støtte for arrangementet og lokalerne.

Vel mødt – og tak, plantemedicin!

 


Fantastic Fungi screening June 21st »
Torsdag d. 20. februar 2020, kl. 18:00-23:00
think.dk
Charlotte Ammundsens Pl. 3
København, 1359 Danmark

Se mere info på eventsiden på Facebook