Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Psykedelisk Søndag 31/1


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efter at have været fældet af forsamlingsforbud, er vi i Psykedelisk Samfund endelig blevet klar til at lave begivenheder online. Vi glæder os til at slå de digitale døre op til første Psykedelisk Søndag den 31. Januar!

Konceptet er at bringe psykedelisk viden, kultur og fællesskab ud til alle interesserede.

Link:

I denne første udgave byder vi velkommen til David Erritzøe, psykiater ved Centre for Psychedelic Research ved Imperial College, som vil fortælle om deres forskning. David Erritzøe har blandt andet undersøgt mikrodosering, og er chief investigator på et nyt forsøg med behandling af depression med DMT.

Vi vil også gerne fortælle alle interesserede om foreningen Psykedelisk Samfund: vores formål, vision og aktiviteter. Vi bringer desuden et nyhedsindslag fra strømningerne i den psykedeliske bevægelse, både globalt fra afkriminalisering eller legalisering af medicinsk psykedelika i amerikanske delstater, og lokalt, hvor mentalt sundhedspersonale og undergrundsterapeuter mødes og diskuterer god praksis i psykedelisk medicin (artikel).

Aftenen afrundes med intet mindre end en psykedelisk-musikalsk  sæt fra DJ Ras Money, også kendt som Raske Penge eller Rasmus Poulsen, vores ven og åndsfælle, der vanemæssigt afholder musikalske stream-events i Ras Moneys Grillbar.

Program:
18:00 Velkommen
18:10 Psykedelisk historie og nyheder
18:30 Dr. David Erritzøe om forskningen ved Centre for Psychedelic Research
+ spørgsmål fra publikum
19:15 Indslag fra Psykedelisk Samfund og det psykedeliske miljø i Danmark, inkl. PS København, det nye PS Aarhus, Netværk for Psykedelisk Forskning og Netværk for Psykedelisk Terapi og Medicin
19:45 Q&A og breakout rooms for medlemmer
20:00 Skift til Ras Moneys Grillbar
– live-maleri af Ebba Chambert
22:00 Tak for i aften!

 

Pris:

Psykedelisk Søndag er gratis for alle.
Vi udbeder frivillige donationer for at dække vores udgifter, og som støtte til foreningen via MobilePay: 1957GX


Psykedelika i Sverige: Interview med Filip Bromberg (NPV) »
Søndag d. 31. januar 2021, kl. 18:00-22:00
Online stream

Se mere info på eventsiden på Facebook