Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Psykedelisk Søndag 24/1


Efter at have været fældet af forsamlingsforbud, er vi i Psykedelisk Samfund endelig blevet klar til at lave begivenheder online. Vi glæder os til at slå de digitale døre op til første Psykedelisk Søndag den 24. Januar!

Konceptet er at bringe psykedelisk viden, kultur og fællesskab ud til alle interesserede.

I denne første udgave byder vi velkommen til David Erritzøe, psykiater ved Centre for Psychedelic Research ved Imperial College, som vil fortælle om deres forskning. David Erritzøe har blandt andet undersøgt mikrodosering, og er chief investigator på et nyt forsøg med behandling af depression med DMT.

Vi vil også gerne fortælle alle interesserede om foreningen Psykedelisk Samfund: vores formål, vision og aktiviteter. Vi bringer desuden et nyhedsindslag fra strømningerne i den psykedeliske bevægelse, både globalt fra afkriminalisering eller legalisering af medicinsk psykedelika i amerikanske delstater, og lokalt, hvor mentalt sundhedspersonale og undergrundsterapeuter mødes og diskuterer god praksis i psykedelisk medicin (artikel).

Aftenen afrundes med intet mindre end en psykedelisk-musikalsk  sæt fra DJ Ras Money, også kendt som Raske Penge eller Rasmus Poulsen, vores ven og åndsfælle, der vanemæssigt afholder musikalske stream-events i Ras Moneys Grillbar.

Psykedelisk Søndag er tilgængelig for alle med en internetforbindelse. Psykedelisk Samfunds medlemmer har mulighed for at mødes, stille spørgsmål, debattere og simpelthen hænge ud i et privat online-rum. Vi udbeder frivillige donationer for at dække vores udgifter og støtte til foreningen.


Søndag d. 24. januar 2021, kl. 18:00-22:00
Online stream

Se mere info på eventsiden på Facebook