Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Psykedelisk Bio: The Sunshine Makers


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Psykedelisk Samfund inviterer til endnu en omgang “Psykedelisk Bio” – et nyt koncept hvor vi ca. en gang i måneden vil arrangere filmforevisninger med et psykedelisk twist.

Denne gang kan vi bryste os af at have den officielle Danmarks premiere på dokumentarfilmen “The Sunshine Makers”.

Billetpris:
Alm. billet 60 kr
Medlemsbillet 30 kr (Rabatkode er tilsendt pr. mail)

Tid: Onsdag den 12. april – Dørene åbner kl 19:30 og filmen begynder kl. 20:00 – kom gerne i god tid så vi kan starte rettidigt :-)!

Sted: Huset’s Biograf, Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K

Vi glæder os til at se jer i biografens mørke.

Om filmen:
Den virkelige verdens udgave af ‘Breaking Bad’ med en psykedeliske vinkel!. The Sunshine Makers portrætterer den fascinerende, ufortalte historie om Nicholas Sand og Tim Scully, den usandsynlige duo i hjertet af 1960’ernes psykedeliske modkultur i USA. Forenet i en utopisk mission om at redde planeten gennem bevidsthedudvidelse indledte de to undergrunds kemikere fremstillingen af massive mængder LSD, inkluderende “guldstandarten” for top kvalitets LSD kendt som “Orange Sunshine”, alt imens de bliver nødt til at holde sig et skridt foran myndighederne og FBI.

The Sunshine Makers fik international premiere sidste år ved den prestigefyldte DOC NYC filmfestival til kæmpe anmelderros. Dokumentaren har begejstret publikum med sin “stranger-than-fiction” agtige indblik i livet for de to “LSD evangelister.”


Bicycle Day 2017 – Copenhagen – Fejring af opdagelsen af LSD »
Onsdag d. 12. april 2017, kl. 19:30-22:00
Huset’s Biograf
Rådhusstræde 13
København, 1466 Danmark

Se mere info på eventsiden på Facebook