Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Psykedelisk Bio: A New Understanding


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Psykedelisk Samfund præsenterer “Psykedelisk Bio” – et nyt koncept hvor vi ca. en gang i måneden vil arrangere filmforevisninger med et psykedelisk twist.

Den første film vi vil præsentere jer for er dokumentarfilmen “A New Understanding: The Science of Psilocybin”.

# FORESTILLINGEN ER DESVÆRRE ALLEREDE UDSOLGT #

Billetpris:
Alm. billet 60 kr
Medlemsbillet 30 kr (Rabatkode er tilsendt pr. mail)

Tid: Tirsdag den 7. marts – Dørene åbner kl 19:30 og filmen begynder kl. 20:00 – kom gerne i god tid så vi kan starte rettidigt :-)!

Sted: Huset’s Biograf, Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K

Vi glæder os til at se jer i biografens mørke.

Om filmen:
A New Understanding: The Science of Psilocybin udforsker behandlingen af angst hos terminale kræftpatienter gennem brug af psilocybin, det psykoaktive stof der findes i “magiske svampe”. Dokumentaren udforsker sammenflydningen af videnskab og spiritualitet i de første psykedeliske forskningsstudier med terminalt syge patienter siden 1970’erne. Den nylige genopblussen af ​​psykedelisk forskning afslører igen den kraft som psilocybin har til at skabe dybtforankrede ændringer af vores forståelse af både liv og død. En vigtig forandring i et samfund hvor vi afsætter mange ressourcer til at behandle kræft, men kun relativt få til at drage omsorg for det døende menneske.

Gennem øjnene på patienterne, deres pårørende, terapeuter og forskere undersøger filmen brugen af ​​psilocybin i et kontrolleret miljø med henblik på at reducere psykospirituel angst, depression og fysisk smerte. Behandlingen sigter mod at hjælpe patienterne til at forstå, at en “god død” er muligt, og at det kan hjælpe patientens familie med at håndtere den døendes proces.

A New Understanding viser hvordan patienterne og deres familie til at forlige sig med dødens uundgåelighed gennem ydmyg og omsorgsfuld behandling af det hele menneske. Hvis vi kan lære at blive bedre til at håndtere døden vil vi måske også lære at passe bedre på livet.


Mikrodoseringsseminar med Paul Austin (The Third Wave) »
Tirsdag d. 7. marts 2017, kl. 20:00-22:00


Se mere info på eventsiden på Facebook