Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Psykedelika i Sverige: Interview med Filip Bromberg (NPV)


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Psykedelika i Sverige

Online interview med Filip Bromberg, efterfulgt af Q&A for medlemmer og debat.

 

Psykedelisk Samfund
og: Netværk for Psykedelisk Terapi og Medicin (NPTM)

Byder torsdag d. 8. april kl. 18.30 velkommen til Filip Bromberg!

Filip Bromberg er medstifter af Nätverket för Psykedelisk Vetenskap (NPV) vores kolleger i Sverige, som han er tidligere ordfører og nuværende generalsekretær for. Han er desuden uddannet psykolog, og tilbyder integrations-terapi i Stockholm og online.

Filip bliver interviewet af Martin Kufahl, formand for Psykedelisk Samfund, og Rebecca Russell, psykolog og repræsentant for NPTM, og efter interviewet vil det være muligt for deltagerne at stille spørgsmål.

Vi vil spørge Filip om hvordan det ser ud for den “psykedeliske renæssance” på deres side af sundet. Hvordan blæser de politiske og kulturelle vinde? Hvad har NPV af visioner for udviklingen i fremtiden?

Vi er også nysgerrige på Filips arbejde som integrationsterapeut, og hans perspektiver på at arbejde på denne måde. Hvilke erfaringer har han gjort sig? Hvilken betydning har det terapeutiske integrative arbejde oven på en psykedelisk oplevelse på vejen til heling af selvet og psykiske lidelser?

Eventet er rettet mod fagfolk, og personer interesseret i den moderne psykedeliske bevægelse. Medlemmer af Psykedelisk Samfund kan deltage live via Zoom. Interviewet vil senere offentliggøres til alle.

Vær med
Aktive medlemmer af Psykedelisk Samfund er meget velkomne til at deltage live. Mødeoplysningerne kan findes her.

Eventet er gratis, men vi vil være meget taknemmelige for et lille økonomisk bidrag fra deltagerne. Dette vil give os mulighed for at lave flere af denne type events fremover.

Man kan give et bidrag via MobilePay: 1957GX


Bicycle Day 2021 »
Torsdag d. 8. april 2021, kl. 18:30-20:00
Online (Zoom)