Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Planet Soil


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PLANET SOIL

Filmvisning i Grand Teatret
7. april kl 19:00

Vi viser denne gang dokumentaren “Planet Soil”. Det er en banebrydende film, der afslører den afgørende, men ofte oversete verden under vores fødder. Vidste du f.eks. at der er flere levende organismer i en teskefuld jord end der er mennesker på jorden? Det er dette økosystem som er afgørende for at understøtte alt liv på vores planet.

Planet Soil gør det usete set. Udover verden over jorden befolket af planter, insekter og fugle, men mest af mennesker, er der en anden verden: et underjordisk samfund af rødder, larver, orme, svampe, bakterier, amøber og leddyr. Selve eksistensen af ​​denne verden overrasker dig måske ikke, men det faktum, at alt livet i det mikrokosmos kommunikere med hinanden er ret forbløffende. “Planet Soil” viser sammenhængen, det enorme potentiale og styrken hos jordorganismer og inspirerer os til at genopfinde vores forhold til naturen.

Filmen tilbyder også håndgribelige løsninger til at forbedre jordens sundhed, bekæmpe klimaforandringer og øge fødevaresikkerheden.Denne globale vækkeur opfordrer os til at beskytte og genoprette vores jord for en bæredygtig fremtid. Det er en stærk appel til at anerkende og værdsætte verdenen under vores fødder og inspirerer os til at prioritere jordens sundhed og bevarelse.

OBS: Filmen vises på engelsk med engelske undertekster

TRAILER

TICKETS

  • Members of Psykedelisk Samfund can purchase tickets at a 25% discount on this page on the right.- Remember to log in – you may need to check your membership status.
  • New members may receive a free ticket as a welcome gift. You can register your membership here for 250 DKK / year. Please ask for a ticket to Huicholes in the comment box on the order.
  • Non-members can buy a ticket directly from Grand Teatret here.

Bicycle Day »
Søndag d. 7. april 2024, kl. 19:00-21:00
Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København, 1460 Danmark