Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Netværksmøde i NPTM


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Netværk for Psykedelisk Terapi og Medicin (nptm.dk) inviterer til endelig til endnu et fysisk møde for medlemmerne, torsdag den 7. oktober i Kulturhuset Indre By i København.

Denne gang har et mere socialt fokus, så derfor inviterer vi også på middag – falafelretter tilberedt i huset af Nordic Community. Drikkevarer kan tilkøbes i caféen.

Dørene åbner kl 18:00, vi begynder middagen kl 18:30, programmet starter kl 19 og slutter senest kl 21. Derefter er der “fri leg”, forstået som mulighed for åben dialog og social interaktion, indtil vi lukker kl 22.

PROGRAM

~ MDMA-terapi i Danmark?

MDMA-medieret psykoterapi stormer frem på globalt plan, med MAPS i spydspidsen for at etablere det som godkendt og lovlig behandlingsform. I Danmark står netop denne udvikling dog relativt stille. Hvorfor?

Anders Thingmand, psykolog og talsmand for NPTM, opridser feltets tilstand i den store verden, hos vores naboer og i Danmark, og foreslår en fremgangsmåde for at fremme diskursen herhjemme.

~ Beretning fra Insight 2021

Vi aflægger rapport fra konferencen Insight 2021. Denne konference repræsenterer de nyeste strømninger indenfor den professionelle tilgang til psykedelisk terapi og forskning. Der var et lille hold af danskere med, og nogle repræsentanter vil gengive deres “take-homes” fra konferencen, i form af nyerhvervet viden, inspiration og refleksioner.

~ Spørgsmål, dialog og networking

Ved vores første møde i netværket var programmet mestendels fyldt med oplæg, men ikke så meget plads til åben dialog. Dette prioriterer vi højere denne gang, så vi kan høre hinanden og vende spørgsmål i plenum.

BILLET

Adgang sikres ved at købe billet her på siden til højre.

Prisen er 70 kr, eller 40 kr for medlemmer af Psykedelisk Samfund (husk at logge ind). Dette går til leje af lokalet, og til støtte for netværkets initiativer.

Middagen koster 85 kr, og en madbillet kan også købes her på siden som tillæg til indgangen.

Intentionen med netværket er at forbinde folk med en professionel interesse for psykedelisk terapi og medicin, altså med en sundhedsfaglig, akademisk eller terapeutisk baggrund.


Psykedelisk Århus »
Torsdag d. 7. oktober 2021, kl. 18:30-21:00
Kulturhuset Indre By
Charlotte Ammundsens Pl. 3
København, 1359 Danmark