Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Dosed + Dosed 2 + Q&A i Grand Teatret


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Denne søndag den 11. september dobler vi op – vi viser dokumentarfilmen DOSED, efterfulgt af premiere på efterfølgeren DOSED 2.

Imellem de to film stiller vi også op til en Q&A, for at give publikum mulighed for at stille spørgsmål til et panel med stor viden og erfaring om psykedelika og dets terapeutiske anvendelsesmuligheder.

Program

  • 19:00 Dosed
  • 20:30 Q&A med Psykedelisk Samfund
  • 21:00 Dosed 2

Synopsis og trailere

Dosed følger en stofmisbruger, der som en sidste udvej undersøger psykedelisk terapi for at behandle hendes afhængighed, og de underlæggende personlige traumer.

Dosed 2 er efterfølgeren der har premiere, og tager udgangspunkt i en kvinde der lider af uhelbredelig kræft, og på den måde er konfronteret med hendes egen dødelighed, og alle de eksistentielle og spirituelle overvejelser det medfører. Psykedelisk terapi har i studier vist sig meget virksomt til at forbedre livskvaliteten i den dyrebare sidste tid hos terminale patienter påvirket af end-of-life anxiety, og Dosed 2 her sætter et menneskeligt ansigt på disse abstrakte begreber.

Q&A

Imellem de to film har publikum mulighed for at stille relevante spørgsmål omkring emnerne filmene berør.
Billethavere til enten Dosed eller Dosed 2 (eller begge!) er velkomne.

Panelet er indtil videre bestående af eksperter tilknyttet Psykedelisk Samfunds bestyrelse:

  • Martin Kufahl, formand for Psykedelisk Samfund og vejleder i psykedelisk praksis
  • Anders Thingmand, talsmand for Netværk for Psykedelisk Terapi & Medicin og psykolog med speciale i integrations-terapi
  • Helle Marie Buttrup, næstformand for Psykedelisk Samfund og terapeut
  • Asger Laursen, mikrodoserings-coach og entreprenør

Vi har også reserveret en plads i panelet til repræsentant fra forskningens verden, men lige nu er der ikke bekræftet noget.

 

Billetter

Kan købes hos Grand Teatret: Dosed | Dosed 2

Medlemmer af Psykedelisk Samfund kan købe til medlemspris her på denne side, og få udleveret deres fysiske billet(ter) i Grand Teatret på dagen før visningen. Husk at logge ind med din aktive medlemskonto.

Nye medlemmer får 1 billet gratis i velkomstgave!
– meld dig ind her, og skriv en mail til os på kontakt@psykedelisksamfund.dk for at reservere din billet – skriv om det skal være Dosed eller Dosed 2. Køb evt. den anden her på denne side.


Psychedelic Somatic Interactional Psychotherapy by Saj Razvi »
Søndag d. 11. september 2022, kl. 19:00-22:30
Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København, 1460 Danmark