Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Den Spirituelle Krise (online interview)


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den Spirituelle Krise – et muligt paradigmeskift?

Online interview præsenteret af:
Netværk for Psykedelisk Medicin & Terapi
og Psykedelisk Samfund

Vær med når vi inviterer til en samtale med forfatter og filosof Jules Evans, samt psykiater og terapeut Tim Read, med afsæt i deres fælles bog “Breaking Open – Finding a Way Through Spiritual Emergencies“.

Diskussionen om den “spirituelle krise” og dens mulige overlap med psykosen trækker tråde tilbage til Stanislav og Christina Grofs arbejde (herunder deres bøger “The Stormy Search for the Self” og “Spiritual Emergency”). I “Breaking Open” bliver vi præsenteret for 14 personlige vidnesbyrd om spirituelle krisetilstande og de individuelle måder de blev tacklet på. Udover der også er overlap i deres oplevelser, har personerne bag vidnesbyrdene det til fælles, at de fandt deres vej gennem krisen udenom det psykiatriske system.

Således lægger Evans og Read op til en samtale om nuancer, modsætninger, terminologi og paradigmeskift indenfor begreberne “psykisk sygdom”, spiritualitet og posttraumatisk vækst, og vi kommer selvfølgelig heller ikke udenom psykedelikas rolle, både som udløsende faktor og måske som en mulig hjælp gennem krisen.

Kan det lykkedes på sigt at skabe en mere nuanceret fortælling om den personlige krise, som rummer frem for at ekskludere, og hvordan kan denne fortælling evt. præge både offentlige og private behandlingstilbud i fremtiden? Lad os undersøge bare et lille hjørne – sæt kryds i kalenderen ud for tirsdag d. 22. juni, kl 19.30, hvor vi mødes på Zoom.

Læs mere om Jules Evans på hans hjemmeside: philosophyforlife.org
eller se dette interview med Tim Read

Adgang

Vi vil gerne støtte Jules Evans’ gode arbejde. Som freelance-journalist lever han af sit arbejde, så derfor betaler vi ham et honorar.
For at det kan køre rundt for os, håber vi at du vil støtte os og Jules ved at erlægge en skilling for at deltage i interviewet, ved at købe en billet her på siden.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Psykedelisk Samfund. Dog skal man stadig registrere en medlemsbillet (husk at logge ind).
Du kan eventuelt blive medlem ved at klikke på det gule banner til højre.

Et link til Zoom rummet sendes til billethavere op til eventet.

Begivenhed på Facebook


Global Magic Mushroom Day 2021 »
Tirsdag d. 22. juni 2021, kl. 19:30-21:00
Online (Zoom)