Indlæser Begivenheder Bliv medlem
bicycle-day-2023

Bicycle Day 2023


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
For 80 år siden, den 19. april i 1943, indtog den Schweiziske kemiker Albert Hofmann en forsigtig – troede han – dosis af et lysergsyre-derivat han undersøgte for medicinsk effekt. Det viste sig at have en markant psykoaktiv effekt, og Albert cyklede hjem fra laboratoriet med sin assistent igennem Basels gader på verdens allerførste dokumenterede syretrip. Det var opdagelsen af LSD.
Denne dato er blevet en mærkedag i psykedeliske kredse, kaldet Bicycle Day, og traditionen tro inviterer Psykedelisk Samfund til en cykeltur!

Vi samles i Fælledparken i København. Vi er på pletten fra klokken 13 og holder en base resten af dagen. Vi afholder et program, med oplæg om mikrodosering, DJ-sæt, Qi Gong og hvad vi ellers finder på.

Vi håber at det psykedeliske miljø har lyst til at bruge denne anledning til at mødes i mindre grupper, og fejre dagen med en cykeltur der ender i den større forsamling!

Medbring vand, snacks, picnic-kurv, tæppe og hvad du ellers har brug for sådan en forårsdag.

Vi undersøger muligheden for at få en pandekagebiks og chai wallah på hjul med os.

Q: Skal man så tage LSD for at være med eller hvad?
A: Nej – vi opfordrer ikke til brug. Hvis folk vælger at indtage noget er det på eget ansvar. Vi holder gerne en psykonaut-venlig central cirkel, men det er trods alt et offentligt rum, så det er alligevel ikke en optimal setting til større doser.


International Mushroom Day 2023 »
Onsdag d. 19. april 2023, kl. 13:00-20:00
Fælledparken