Indlæser Begivenheder Bliv medlem
bicycle-day-2017-copenhagen-fejring-af-opdagelsen-af-lsd

Bicycle Day 2017 – Copenhagen – Fejring af opdagelsen af LSD


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hop med på cykeltur og Urban Picnic når Psykedelisk Samfund fejrer Bicycle Day – årsdagen for opdagelsen af LSD – med et brag!

Store fælles grills! Live musik! Performances! Konkurrence! Electric Kool-Aid?

Du er hermed inviteret til at være med til at deltage i Danmarks første officielle Bicycle Day arrangement. Bicycle Day er dagen hvor vi fejrer at den schweiziske kemiker Dr. Albert Hofmann opdagede LSD.

Den 19. april 1943 blev Albert den første person i verdenshistorien til forsætligt at indtage LSD. Dagen gik over i historien og er nu kendt som Bicycle Day og fejres verden over af syre entusiaster og andre der påskønner psykedeliske stoffer.

Vi fejrer dagen med fest i Valbyparken, København – og for at ære konceptet starter vi ud med at cykle fra Superkilen / Den Røde Plads på Nørrebro til Sydhavnstippen i fælles, psykedelisk pimpet, farverig og lydcykel-forstærket karavane!

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ PROGRAM ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

Klokken 15:00
Vi varmer op! Kom og pimp din cykel på Superkilen / Den Røde Plads, Nørrebro.

Klokken 16:00
Vi cykler i farverig karavane gennem byen mod Sydhavnstippen!

Klokken 17:30
Urban Picnic @Sydhavnstippen m/musik, Live DJs

Klokken 18:00
Velkomst & Psychedelic Storytelling
Historien bag Bicycle Day og Live fremførte triphistorier

—> Har du lyst til at vinde to fribilletter til Psykedelisk Symposium 2017 ? Årets største psykedeliske arrangement på dansk jord? Så meld dig og din vildeste triphistorie til “Psychedelic Storytelling”, send en mail til kontakt@psykedelisksamfund.dk med emnet “Psychedelic Story”.

Klokken 19:00
Bicycle Day Celebration Party

Rytmen leveres af:
kl 19:00 Ras Money
kl 20:00 Mønsterhed
kl 21:00 Al Lindrum
kl 22:00 DJ ZULU

23.00 – strømmen slukkes …

———

Bicycle Day er en årligt tilbagevendende begivenhed hvor vi fejrer og mindes den 16. april 1943 – dagen hvor Dr. Albert Hofmann første gang indtog LSD intentionelt.

Tre dage tidligere, havde han absorberet en mikroskopisk mængde af stoffet gennem huden eller ved anden utilsigtet indtagelse. På ‘Bicycle Day’ indtog han bevidst 250 µg LSD og da stoffet begyndte at virke blev han bange for at det havde gjort ham syg og at han skulle dø – så han valgte at cykle fra sit laboratorium og til sit hjem.

I løbet af sin cykeltur, oplevede han effekterne af LSD, hvilket gør datoen til årsdagen for verdens første syretrip, nogensinde.

Han skrev senere om sine eksperimenter og erfaringer fra den 19. april hvilket senere endte i hans bog “LSD: My Problem Child”

Denne dag fejrer vi opdagelsen og dens betydning for det moderne samfund.


The Substance: Albert Hofmann’s LSD »
Onsdag d. 19. april 2017, kl. 00:00-23:59
Den Røde Plads, København N
Den Røde Plads
København N, 2200 Danmark

Se mere info på eventsiden på Facebook