Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Ayahuasca – et personligt perspektiv


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Psykedelisk Samfund byder velkommen til et oplæg med fokus på plantemedicinen Ayahuasca.

Ayahuasca brygges af indfødte shamaner i Amazonas på lianen Banisteriopsis Caapi og bladene fra Chacruna busken. Denne bryg bruges i ceremonier af mange forskellige sydamerikanske kulturer, både for kroppen og sjælens helbredelse og som fejring af livet.

Vi giver ligeledes en smagsprøve på Rumzars Space Journey; en audio/visuel trip-imitationsoplevelse som vi de kommende måneder præsenterer muligheden for at deltage i.

Ayahuasca kommer som plantebryg og energi skyllende ind over Europa, og har manifesteret sin tilstedeværelse i den vestlige verden ganske betydeligt over det seneste årti. Nogen siger at den kommer til os i stunden hvor menneskeheden har allermest behov for at vågne op. Men som alle andre substanser skal vi navigere med omhu, og sørge for at oplyse os selv om både risiko og fordele samt faldgruber i forhold til bl.a. kulturel appropiation og klimapåvirkning.

Uffe Vilford Jensen præsenterer med indlevelse hans eget perspektiv på Ayahuasca og shamanisme igennem hans oplevelser som eksperimenterende psykonaut og rejsende i Amazonas.

Uffe er uddannet folkeskole- og indvandrerlærer, men har rejst i længere perioder i Sydamerika hvor han har hjulpet med facilitering af festivaler og gatherings med fokus på stammekultur.
Han har i en længere periode været medhjælper på et ayahuasca retreat center, og vandt i 2018 en rejse tilbage til Amazonas hvor han opholdt sig en måned med Shipibo stammen. Her deltog han i et 14 dages dieta, et stilhedsretræte med fokus på en enkelt “masterplant”, i forberedelse og brygning af ayahuasca, og treks i Andesbjergene.

NB: Foredraget er på dansk.

Forud for og efter arrangementet er der mulighed for at møde og netværke med ligesindede.

Pris

Medlemmer af Psykedelisk Samfund: Gratis (for de første 20 tilmeldte)
Medlemspris derefter: 45 kr
Ikke-medlem: 70 kr

Entré betales i døren på dagen.
Medlemmer kan tilmelde på denne side i bjælken til højre. Husk at logge ind.


Rumzar Space Journey »
Onsdag d. 20. marts 2019, kl. 18:30-23:00
H15
Halmtorvet 15
København, 1500 Danmark

Se mere info på eventsiden på Facebook