Bliv medlem

Arkiv

Velkommen til Psykedelisk Samfunds mediearkiv. Her vil vi forsøge at sammensætte en fyldestgørende samling af relevante og informative bøger, artikler, dokumentarfilm, tv- og radioindslag, og medieartikler.

Du kan gå på opdagelse i vores tre kategorier herunder.

Film & podcasts

I denne kategori finder du dokumentarfilm, videoklip, tv-udsendelser, optagelser fra konferencer, foredrag m.m., der involverer psykedelika eller relevante temaer. Samlingen er under løbende udvikling.

God fornøjelse!

Film & podcasts

Bøger & artikler

Der findes meget spændende litteratur omkring psykedelika. Her har vi samlet et udpluk af den forskningslitteraturen, såvel som fag- og skønlitterære bøger med psykedeliske oplevelser som omdrejningspunkt.

Her finder du både grundlæggende og avanceret læsning. Lad dig inspirere af udvalget og del endelig gode forslag med resten af os.

Bøger & artikler

Psykedelika i medierne

Psykedeliske stoffer har undertiden været et hedt emne i medierne. Både positive vinkler, når forskningen viser lovende resultater – eller negativ omtale, når en af de sjældne men dramatiske skrækscenarier udfolder sig. Artiklerne spænder fra sagligt velinformerede og til det dybt usaglige, alarmistiske og tangerende til propaganda. Her samler vi det hele, for at dokumentere mediernes portrættering af psykedelika gennem tiden.

God læselyst!

Psykedelika i medierne