Bliv medlem

Arkiv

Velkommen til Psykedelisk Samfunds store mediearkiv. Her vil vi forsøge at sammensætte en så fyldestgørende samling af bøger, artikler, dokumentarfilm, tv- og radioindslag samt diverse historier om psykedelika i medierne.

Du kan gå på opdagelse i vores tre kategorier herunder.

Film & podcasts

I denne kategori finder du et stort arkiv af dokumentarfilm, videoklip, tv-udsendelser, optagelser fra konferencer, foredrag m.m., alt sammen omhandlende psykedelika. Samlingen er under løbende udvikling.

Der er film og videoer, som vi af rettighedsmæssige årsager ikke selv kan hoste, men vi vil løbende ajourføre links og henvisninger til de sider, hvor du kan se dem. God fornøjelse

Film & podcasts

Bøger & artikler

Der findes rigtig meget spændende litteratur omhandlende psykedelika. Her har vi samlet et omfattende udpluk af den frit tilgængelige forskningslitteratur såvel som fag- og skønlitterære bøger, alle med den psykedeliske oplevelse som omdrejningspunkt.

Her finder du både grundlæggende og avanceret læsning. Lad dig inspirere af udvalget og del endelig gode forslag med resten af os. Klik for at se hele bibliotekets udvalg.

Bøger & artikler

Psykedelika i medierne

Psykedeliske stoffer har undertiden været et temmelig hedt emne i medierne. Enten med positiv eller negativ omtale, både sagligt og dybt usagligt tangerende til det propagandistiske. Her samler vi det hele. Det gode med det dårlige for på den måde at kunne vise udviklingen i mediernes portrættering af psykedelika gennem tiden.

God læselyst

Psykedelika i medierne