Indlæser Begivenheder Bliv medlem

Netværksmøde: Psykedelisk terapi & medicin


  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

OBS: Netværksmødet er for personer med faglig og professionel interesse inden for det psykedeliske felt. Almindeligt nysgerrige opfordres til at deltage i en anden af foreningens aktiviteter.

Så er vi klar til at invitere til det første møde i det nye faglige netværk for folk med professionel interesse i psykedelisk terapi & medicin.

Vi er meget glade for den store interesse der er for dette netværk og det er med stor forventningsglæde at vi ønsker at invitere jer til vores allerførste netværksmøde. Til dette netværksmøde vil der være flere spændende oplæg:

  • Læge Mathias Ebbesen Jensen vil fortælle om det nye forsøg med psilocybinbehandling af alkoholafhængighed på Rigshospitalet.
  • Psykolog Ulla Bech Bruun beretter om Essence institute, et lovligt psykedelisk retreat-center i Holland. Bl.a. om psykologernes rolle i screening og facilitering af psilocybin-sessionerne.
  • Netværket for Psykedelisk Forskning vil fortælle om deres organisation og hidtidige erfaringer som ny-etableret netværk.
  • Psykolog Anders Thingmand, som er medlem af bestyrelsen i Psykedelisk Samfund og initiativtager til facebookgruppen “Psykedelisk terapi & medicin“, vil præsentere nogle af de overvejelser omkring organisering og konkrete initiativer, som der allerede er i gang. Herunder:
    1) Netværkets navn, dets formål og afgrænsning i forhold til andre faglige netværk.
    2) Overvejelserne omkring at oprette et selskab under Dansk Psykolog Forening, samt et medicinsk selskab specifikt for læger, og hvordan dette kan spille sammen med ambitionerne omkring en bredere tværfaglighed.
    3) Mulighederne for (efter)uddannelse som certificeret MDMA eller psilocybin-terapeut under MAPS og Compass Pathways.
    4) Igangværende initiativer for at bringe MDMA-terapi til Danmark, herunder samarbejde med MAPS og de nye norske studier, samt et kommende MAPS-støtteevent i Grand teatret med filmvisning m.m.

Herunder:

  1. Netværkets navn, dets formål og afgrænsning i forhold til andre faglige netværk.
  2. Overvejelserne omkring at oprette et selskab under Dansk Psykolog Forening, samt et medicinsk selskab specifikt for læger, og hvordan dette kan spille sammen med ambitionerne omkring en bredere tværfaglighed.
  3. Mulighederne for (efter)uddannelse som certificeret MDMA eller psilocybin-terapeut under MAPS og Compass Pathways.
  4. Igangværende initiativer for at bringe MDMA-terapi til Danmark, herunder samarbejde med MAPS og de nye norske studier, samt et kommende MAPS-støtteevent i Grand teatret med filmvisning m.m.

Efter disse inspirerende oplæg ønsker at vi lægge op til en faglig diskussion om, hvordan vi kan få dette netværk til at blomstre med alle de forskellige faglige professioner og interesser vi er, og hvordan vi sikrer os at alle føler sig hjemme i Netværket. Vi håber at mange af jer ønsker at engagere jer aktivt i netop det, der interesserer jer.

Praktisk info

Vi overholder corona-forholdsregler, hvilket vil sige at der er maskepåbud indtil man har fundet sin siddeplads i Salen.

Det koster 50 kr pr. person, som går til husleje, kaffe, the, håndsprit osv.

Tilmelding

Trin 1: Skriv en email med dit navn og et par linjer om din faglige profil og interesse.
Trin 2: Overfør 50 kr til Psykedelisk Samfunds MobilePay box: 1957GX
(Hvis du ikke har MobilePay, så anfør dette i emailen og tag en 50’er med på dagen)

Vi glæder os meget til at se jer!


PSK bogklub aften »
Søndag d. 29. november 2020, kl. 13:30-16:30
think.dk
Charlotte Ammundsens Pl. 3
København, 1359 Danmark